Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Cnc Machine Operator. CNC

More info about this Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lnt Enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lnt Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lnt Enterprises expects the candidate to have the following skills: Cnc.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 3/14 Annai sathyanagar first Street
Ramapuram Chennai 602105.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lnt Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Lnt Enterprises

Related jobs

  • Test Technician

    Join us in creating the technology that helps the world act together We are a B2B technology innovation leader pioneering the future where networks meet cloud. At Nokia you will have a positive impact on people’s lives and help build the capabilities...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • MEP Technician

    Job Location: Dubai Job Description: As an MEP (Mechanical, Electrical, and Plumbing) Technician, you will play a crucial role in the maintenance and operation of building systems. You will be responsible for ensuring the functionality, safety, and e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Content Writing | Technical Internship in Chennai at LevelFive

    About LevelFive Software Solutions Website LevelFive Solutions specializes in providing a cost-effective, multilingual, and intuitive complete software suite for F&B and retail businesses. Activity on Internshala Hiring since September 2024 15 op...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now