Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: West Bengal, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Helper/Fitter | Male Only | No English | Freshers Can Apply | Helper/Fitter
More info about this Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ventech Engineering will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ventech Engineering expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ventech Engineering does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dear kolkata.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ventech Engineering expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Maintenance|Technician I
채용 번호 23187+3+ 작업 카테고리 Engineering & Facilities 위치 Courtyard Siliguri, Mallaguri Hill Cart Road, Siliguri, West Bengal, India 지도에서 보기 스케줄 Full-Time 원격 위치입니까? N 근무지 변경? N 직책 유형 Non-Management 메리어트는 기회 균등 고용주입니다. 저희는 다양한 직원을 고용하고 포괄적인 문화를 유지하기 위해 노...
-
Dental Laboratory Technician
FULL TIME DENTAL CERAMIC TECHNICIAN NEEDED Responsibilities CANDIDATE MUST HAVE EXPERIENCE IN DENTAL LABORATORY CERAMIC WORKS LIKE ZIRCONA CROWNS AND DENTURES Qualifications [MINIMUM 1 YEAR EXPERINCED NEEDED] Example: Excellent verbal and written com...
-
Lab Technician
Bachelor’s degree in biology, chemistry, or a related field. • Valid laboratory technician license. • Proven experience working as a lab technician. • Working experience operating electrical and non-electrical laboratory equipment. • Comfortable hand...