Technician Pi Cum Driver Ahmedabad

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Site With Team, Drive Vehicle And Perform Job On Customer Site Etc.). Fitter, Mechanic Motor Vehicle

More info about this Technician Pi Cum Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. M & M Engineers (Gujarat) Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. M & M Engineers (Gujarat Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. M & M Engineers (Gujarat) Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Fitter, Mechanic motor vehicle.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 407/B, Harekrishna Complex, Pritamnagar, Opp Kothawala Flats, Ellis Bridge, Ahmedabad Gujarat 38000+.

8. What are the timings of this job?

Ans. M & M Engineers (Gujarat) Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: callcenterjob.co.in

Related jobs

  • Ambulance Driver

    Ohc requirement12hrs duty7daysJob Type: Full-timeSalary: ?12,000.00 - ?14,000.00 per monthSchedule: • Rotational shift Education: • Higher Secondary(12th Pass) (Preferred) Experience: • total work: 2 years (Preferred) License/Certification: • Driving...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver

    Deliver Bakery Products To do Delivery on time We want driver to stay in our Job Types: Permanent, Full-time, Fresher Salary: ₹13,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Food provided Schedule: • Day shift • Monday to Friday • Weekend availability ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    6 Or 12 Wheel Truck Driving. Heavy Driving Licence. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Toso Projects Private Limited will provide a salary in th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now