Tele Caller For Hdfc Bank

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Jath, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Banking Collection Calling For Hdfc Bank. Only Day Shift. Attractive Incentives Schemes. Debt Collection Soft Calling For. Skills Needed : Computer | Internet Surfing

More info about this Tele Caller For Hdfc Bank Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Impetus Collection Services will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Impetus Collection Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Impetus Collection Services expects the candidate to have the following skills: Computer, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Impetus Collection Services
B/16‚ First Floor‚ Sant Tukaram Vyapari Sankul‚ Sector 24, Tilak Chowk, above Rupee Bank, Nigdi, Maharashtra 411044
Near, Nigdi Bus Stop,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Impetus Collection Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Impetus Collection Services

Related jobs

  • Investment Banking Associate

    Tips: Provide a summary of the role, what success in the position looks like, and how this role fits into the organization overall. Responsibilities · Development of various types of financial models to value debt and equity for mergers, acquisitions...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Merchant Banking | Sales

    Job Description This position provides tremendous opportunities for contribution and value addition by understanding end-to-end processes of the Equity Capital Market (ECM) business. • Responsible for overall Institutional Business and handling and e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Key Account Manager | Central Bank Branch Banking

    JOB DESCRIPTION : KEY ACCOUNT MANAGER PSU BANCASSSURANCE PARTNERSHIP A.Position Overview Position Title KeyAccount Manager Department Central Bank of India Level / Band Executive Role Summary : • Visit partner branches andinteractwith Bank branch man...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now