Tele Calling Executive
- Category: Admin Executive
- Location: Kolkata, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.
More info about this Tele Calling Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. I'D Corporate will provide a salary in the range of 7000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. I'D Corporate expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. I'D Corporate does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 142/A Balar Dey street,Kolkata 700006LM: Girish Park metro gate number 2.
8. What are the timings of this job?
Ans. I'D Corporate expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Admin Executive
Job Description Handling various administrative and clerical responsibilities such as answering phone calls, taking and conveying messages, making appointments, ordering office supplies, etc – Assisting the HR department in recruiting activities such...
-
Admin Executive
Job Description Handling various administrative and clerical responsibilities such as answering phone calls, taking and conveying messages, making appointments, ordering office supplies, etc – Assisting the HR department in recruiting activities such...
-
Executive Assistant
Executive Assistance to Director Looking for an executive assistant to director who will be in important role in providing administration support, coordination with accounts, finance and sales. Key responsibilities include, but will not be limited to...