Telecaller

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Mysore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Languages : Kannada

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V and V Learning E Solution will provide a salary in the range of 8000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V and V Learning E Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V and V Learning E Solution expects the candidate to have the following skills: Kannada.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Saraswathipuram Mysore Karnataka 57000+.

8. What are the timings of this job?
Ans. V and V Learning E Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: V and V Learning E Solution

Related jobs

  • Freshers in Bangalore BPO Call Center

    FRESHERS FRESHERS FRESHERS GRADUATES UNDERGRADUATES ENGINEERS CUSTOMER SUPPORT VACANCIES TOP MULTINATIONALS Contact hidden mobile hidden mobile Brief About Client A BANGALORE based MNC A leading global financial services firm with assets of 2 6 trill...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Bengaluru , Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • CSR | INTERNATIONAL VOICE PROCESS | TECHNICAL SUPPORT |

    Job Description : We have an excellent opening for voice process with our major International BPO Clients for the location of Bangalore. Job Requirements. Qualification : Any graduate / undergraduate / Diploma 24 / 7 work environment (Night / Rotatio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bpo Inbound Process

    We are looking out for candidates with English and Hindi communication skills and basic computer Knowledge for the inbound with rotational shift and week off , NO night shift Responsibilities: • Manage large amounts of incoming calls • Identify and a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now