Telecaller

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Kokta, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Telecalling Requires Patience Type : Sales | Languages : Hindi

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. O2softech will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. O2softech expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. O2softech expects the candidate to have the following skills: Hindi, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Indrapuri,Nizamuddin Road Bhopal.

8. What are the timings of this job?
Ans. O2softech expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: O2softech

Related jobs

  • Sales Executive

    Lal Gulab is seeking a Sales Executive who can execute our Retail expansion into General Trade, Modern Trade, and Quick Commerce channels and develop go-to-market (GTM) strategies and enhance sales capability for the allocated zone in order to maximi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • US Sales Manager

    Job Description • We are looking for a Manager - US Staffing – Sales & Recruitment Delivery to join our team and work from home in India. Your current or most recent job must be working in the US IT staffing market. • The Business Development Rep...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Responsibilities & duties: • Developing Sales strategies and plans to achieve Sales and profit and mainstay fall by leading development. Associates & exciting up meeting with potential clients and listening to their wishes and concerns. Parti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now