Telecaller

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Domestic | Languages : Hindi

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TRESCO LOGISTICS PVT LTD will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TRESCO LOGISTICS PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TRESCO LOGISTICS PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Domestic, Hindi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sho no 55, Shiva tower, old delhi ggn road, near maruti udyog gate no 2 , Gurgaon Haryana.

8. What are the timings of this job?
Ans. TRESCO LOGISTICS PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday


Company Name: TRESCO LOGISTICS PVT LTD

Related jobs

  • International BPO

    We are hiring for international BPO work from office Gurgaon location maximum package 4.75LPA

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/26


    Apply Now

  • Business Analyst | International BPO

    We are seeking profiles for BA ( Business Analyst / Financial Analyst) for a large global BPO. Designation- Assistant Manager / Team leader Profile - Business Analyst / Financial Analyst Location- Gurugram CTC upto 10 lpa The FP&A Sr. executive/T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO Team Leader | Rohtak

    ? Providing customers with information on products, services & offers ? Take calls from customers and do outbound calling ? Identifying customer needs ? Taking customer calls and solving queries ? It is a Full Time Customer Support / TeleCaller j...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Rohtak, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now