Telecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Inbound, Domestic, Outbound | Marketing | Languages : English, Hindi

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Road Bull Logistics will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Road Bull Logistics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Road Bull Logistics expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Inbound, Marketing, Outbound.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kedia Panchwati, Gajsinghpur, Ajmer road, Jaipur..

8. What are the timings of this job?
Ans. Road Bull Logistics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Road Bull Logistics

Related jobs

  • Jio Smart Sales Trainee Freelancer Jp 72048052

    Job Description : • Job Responsibilities : 1. 12-month smart sales program with classroom sessions at Jio learning centers 2. Practical on-field customer facing sales sessions 3. Periodic sharing of learning content (articles, videos etc.) 4. Point b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Marawad, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Female Telecaller

    Calling customers to generate orders Providing them with product information Follow up for new orders Checking all the online leads for relevant customers Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Fresher, Internship Contract length: 12 months Salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO call center need fresher or experience starting|

    . garden extn 1. 8. What are the timings of this job? Ans. Team Work Financial Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Dausa, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now