Telecaller
- Category: Database Administrator
- Location: Gurugram, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sky Gate Hospitality will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sky Gate Hospitality expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sky Gate Hospitality does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sky Gate Hospitality expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 4+, Gurugram, Haryana 122018.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sky Gate Hospitality expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Calling Executive
Calling Executive - Sector - 14 Gurgaon Job Location: - Gurgaon Sector- 14 Roles and Responsibilities • Contacting potential or existing customers. • Make multiple outbound calls to potential clients • Cold call people using a given phone directory •...
-
Applied Data Scientist
Recruiter dunnhumby Location Gurgaon, Haryana, India Gurgaon Haryana Salary Competitive Posted 26 May 2024 Closes 25 Jun 2024 Ref 5546504003 Sector Science and Pharmaceutical Contract Type Permanent Hours Full Time dunnhumby is the global leader in C...
-
URGENT HIRING | | HEAD TEACHER |DLF PHASE| 4 | GURGAON | FEMALES|
URGENT HIRING - Pre- Primary Teacher/ Head Teacher Job Locations- DLF Phase 4, Gurgaon Experience - 3year minimum to +year maximum Maximum Age limit - 3+yr Looking for teachers who have prior experience in Day care / Pre-Primary / Kindergarten Teachi...