Telecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Languages : Hindi

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Riya inc will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Riya inc expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Riya inc expects the candidate to have the following skills: Hindi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 22/43, Ram Nagar, 1st Street, Odakkadu, Chettipalyam, Coimbatore-641602, Tamil Nadu, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Riya inc expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Riya inc Chettipalayam, Tamil nadu

Related jobs

  • Customer Experience Technician - West Auckland

    Full job description The Role Fisher & Paykel is an iconic New Zealand brand, a global company with a strong local heritage. Our origins inspire our culture of curiosity and passion to develop solutions designed around people - these are some of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now

  • HCS Call Centre Administrative Assistant

    To be responsible for call centre support with call answering, and data entry for transport requests. The post holder will also provide basic administrative support to the Local Health Courier Services (HCS) function ensuring that an efficient and pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Cardiff, Wales

    2025/10/03


    Apply Now

  • Hindi Fresher Call Center Jaipur

    Tele Caller Executive Jobs in Jaipur Job Details Organization Name : ODC Research Post Name : Tele Caller Executive Employment Type : Full Time Qualification : 12th Pass, Any Graduate Industry : Private Work Hours : 8 Hours Job Experience : Fresher S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/10/03


    Apply Now