Telecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries.

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. shravasti academy will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. shravasti academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. shravasti academy does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shravasti academy , Near Ganesh Bank , Ashok Stambh Nashik -.

8. What are the timings of this job?
Ans. shravasti academy expects the candidate to work for the following hours: 10 am - 6:0pm | Monday to Saturday


Company Name: shravasti academy Jambutake, Maharashtra

Related jobs

  • Telecalling Team Leader

    Provide information of Products / Services / Offers to customers. • Handling inbound calls & outbound calls • Understand customer need • Solve customers’ query over the phone • It is a Full Time Customer Support / TeleCaller job for candidates wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO Telecaller

    Providing customers with information on products, services & offers • Take calls from customers and do outbound calling • Identifying customer needs • Taking customer calls and solving queries • It is a Full Time Customer Support / TeleCaller job...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller

    Urgent Requirement for Telecaller Salary range10k15 k with attractive incentives Job location Pune Fresher experience experience more than 6 month experience in telecalling Job timings 10 am 6 30pm skills good communication skills proper customer han...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now