Telecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Sales | Languages : Hindi, English

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sunpath feb india pvt ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sunpath feb india pvt ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sunpath feb india pvt ltd. expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A3/100 Industrial area. Sikandrabad. Bulandshahar utterptadesh.Near telmill..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sunpath feb india pvt ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sunpath feb india pvt ltd. Sikandrabad, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Telecaller

    Job Role - Tele caller Location - Noida Sector- 15 (Onsite) Requirement - Femail Candidate Job Description • Strong communication abilities • Exceptional communication and the capacity to switch up speaking approach • The capacity to adjust to challe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Noida, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller

    Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Sales | Languages : Hindi, English More info about this Telecaller Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sunpath feb...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Call Center Jobs Lucknow 2024 |gt|gt| Latest 348 Jobs Near me Recruitment

    Call Center Recruitment 2024 - Apply Online 348 Executive Customer Relations Recruitment: Uttar Pradesh Urban Shelter Improvement Board Call Center has announced a Latest Notification for Call Center Recruitment Bharti for the Post of Executive Custo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Lucknow, uttarpradesh

    2025/09/20


    Apply Now