Telecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Pataudi, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Languages : English, Hindi

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. OXFORD will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. OXFORD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. OXFORD expects the candidate to have the following skills: English, Hindi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gurgaon bilaspur.

8. What are the timings of this job?
Ans. OXFORD expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: OXFORD

Related jobs

  • Telecaller

    Roles and Responsibilities 1. Answering calls and resolving queries about product or company. 2. Noticing significant subtleties of every discussion. 3. Advises present or prospective clients by answering incoming calls on a rotating basis, operating...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller

    Verifying the documents with clients ● Collecting the documents with the client according to the requirements. Skills ● Client coordination ● Data maintenance ● Data verifying ● Systematic way of working ● Team Player ● Good Communication More about ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller Job in Delhi| Gurgaon at Ikidz Education

    About Company: Ikidz is a chain of Premium Play School, that ensures the intellectual, social & emotional development of kids between the ages of 2-5 years. We create spacious, colorful play schools with a scientifically planned curriculum to mak...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now