Telecaller
- Category: Telecaller Jobs
- Location: Chennai, Chennai
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries.
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Benaka Engineers will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Benaka Engineers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Benaka Engineers does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near By Kunigal Road Tumkuru Kn,.
8. What are the timings of this job?
Ans. Benaka Engineers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Office staff needed
As a Telecaller, you areresponsible for handling sales over the phone entirely. You are also responsible for solving questions in regard to the product or service provided by the company. In addition to this, you should collect desired information fr...
-
TAMIL VOICE PROCESS
we are hiring freshers and expirience candidates immediately apply now
-
Tele Caller Executive
Job Summary: We are seeking an experienced telecaller to join our dynamic team. The successful candidate will be responsible for making outbound calls to potential customers, following up on leads, and generating sales. The telecaller will be expecte...