Telecaller
- Category: Telecaller Jobs
- Location: Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Inbound, International, Outbound, Sales | Marketing | Languages : English, Gujarati, Hindi
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SHRI HARI PLASTIC will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SHRI HARI PLASTIC expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SHRI HARI PLASTIC expects the candidate to have the following skills: English, Gujarati, Hindi, Inbound, International, Marketing, Outbound, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SHRI HARI PLASTIC expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A 165, bileshwer estate, opp gvmm, nr.odhav ring road , , khatwada, ahmedabad 380038.
8. What are the timings of this job?
Ans. SHRI HARI PLASTIC expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Telecaller | Changodar GIDC
Telecaller Jobs in Changodar GIDC Ahmedabad Hindi Tele Calling Job Vacancy Near Changodar for Female Position Name – Tele caller Executive Location – Changodar GIDC Ahmedabad Company Info – Automobile Company Total Openings – 5 Male/Female Qualificat...
-
Telecaller
Follow-ups and Denied claims Resolutions by CALLING US Health Insurance companies Working with US executives from Insurance Expands customer base. Working on offline Claim Adjudication / payment Posting / Charge entry with background in US healthcare...
-
Telecaller
Follow-ups and Denied claims Resolutions by CALLING US Health Insurance companies Working with US executives from Insurance Expands customer base. Working on offline Claim Adjudication / payment Posting / Charge entry with background in US healthcare...