Telecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Marketing | Type : Sales | Languages : English, Hindi, Marathi

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Easiest will provide a salary in the range of 5000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Easiest expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Easiest expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marathi, Marketing, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rto east chikali chowk.

8. What are the timings of this job?
Ans. Easiest expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Easiest

Related jobs

  • Telecaller

    Job Title- Tele caller Industry- IT Job location- Mumbai, work from office Work Experience- Minimum one year in similar field CTC-20k/pm Qualification-Any qualification in IT Responsibilities Contacting current and potential clients to inform them re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bpo call centre|Telecaller

    We are Hiring for Telecaller from BPO Industry Fresher & Experience Both are Allowed HSC/Graduate Education Good Communication skills in English,Hindi,Tamil,Telugu,Malayalam,Kannada We need Immediate Joiners Job Location-Ghansoli Good Salary and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller Cum Office Assistant

    Handling Calls For Office And With Customer Marketing. Documentation And Filing Work. Take Care Of Day To Day Work In Office. Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Email More info about this Telecaller Cum Office Assistant Job: 1. How much salary ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now