Telecaller
- Category: Telecaller Jobs
- Location: Gujrat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : Hindi, Gujarati
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DHRUV MOTORS INDIA PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DHRUV MOTORS INDIA PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DHRUV MOTORS INDIA PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Gujarati, Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. DHRUV MOTORS INDIA PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Ambica Engineering, Udhyog Nagar , NH 8 Highway, Kamrej,Surat..
8. What are the timings of this job?
Ans. DHRUV MOTORS INDIA PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Telecaller
Position Description : Telesales Executive Company Navnit Insurance Broking Pvt Ltd 1. Overall Purpose: Tele calling && achieving the defined SLAs 2. Reporting to: Team Leader 3. Accountabilities: Primary & Critical Accountabilities Adher...
-
Telecaller
Getting appointments and meetings with corporates and clients. Work on reference building for more revenue generation. • Tele caller needs to outcall to customers and take feedback on call • Working on data to cultivate leads as well as call existing...
-
Telesales Executive
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services