Telecaller
- Category: Telecaller Jobs
- Location: Virar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Sales | Marketing
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Velvet Facilities Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Velvet Facilities Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Velvet Facilities Services expects the candidate to have the following skills: Marketing, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: *LOCATION: office address - Office no 322 3rd floor om arcade V.S marg Virar East near Sarita restaurant* pincode 401305*.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Velvet Facilities Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Telecallers
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic | Languages : Malayalam, Tamil, Telugu, Gujarati, Kannada, Marathi, Hindi, English More info about this Telecallers Job: 1....
-
Tellecaller
Responsibilities - Answering phones and explaining the product and services offered by the company. - Contacting existing customers as well as prospective customers using scripts. - Obtaining customer information and other relevant data. - Asking que...
-
Virtual Assistant
• Provide information of Products / Services / Offers to customers. • Handling inbound calls & outbound calls • Understand customer need • Solve customers’ query over the phone • It is a Full Time Customer Support / TeleCaller job for candidates ...