Telecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Badlapur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries.

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Surya Finance Enterprises will provide a salary in the range of 12000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Surya Finance Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Surya Finance Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shivshanti complex office no 201 badlapur west.

8. What are the timings of this job?
Ans. Surya Finance Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Surya Finance Enterprises

Related jobs

  • Require for Telecaller

    SALARY : Upto 2 Lacs LOCATION : Navi Mumbai, Maharashtra, India VACANCIES : 6 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/ FEMALE : Female EXPERIENCE : 0 to 3 Years JOB DETAILS Studying the details of each offering and remaining abreast of updates to these off...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tele caller Mumbai

    • Studying the details of each offering and remaining abreast of updates to these offerings. • Obtaining and updating lists of individuals' contact details. • Calling active and budding clients to encourage the purchase of items. • Addressing clients...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller

    Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Sales, Outbound, Inbound | Languages : English, Hindi, Marathi More info about this Telecaller Job: 1. How much salary can I expect for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now