Telecaller

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Dewas, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Sales | Languages : English, Hindi

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. swastika investmart pvt ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. swastika investmart pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. swastika investmart pvt ltd expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: office 337/5 nehru nagar near atal get LIG squre patni pura indore (mp).

8. What are the timings of this job?
Ans. swastika investmart pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: swastika investmart pvt ltd

Related jobs

  • Call Center Representative Bhopal

    Paid trainings provided: - Salary: up to INR 14000 pm: - Location: Hoshangabad Rd, Chinar Fortune City, Bhopal, Madhya Pradesh 462026 Roles and Responsibilities: - - Building and maintaining profitable relationships with key customers. - Overseeing t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bpo Tele Calling

    Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Outbound | Languages : Hindi More info about this Bpo Tele Calling Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. India M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • International BPO | Business Support

    Hiring for Business Support executive for International Process in IT company. Person with Excellent communication skills and comfortable with night shifts. • Respond to customer queries in a timely and accurate way, via phone, email or chat • Identi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now