Telecaller

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Dewas, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries.

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Enoah Isolution will provide a salary in the range of 15000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Enoah Isolution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Enoah Isolution does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NRK Business Park, No 603-B 6th floor, Vijay Nagar, Indore, Madhya Pradesh 455001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Enoah Isolution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Enoah Isolution

Related jobs

  • BPO|KPO Jobs | 10th Passed Jobs In Gwalior Gwalior

    We are currently hiring for 10th passed for bpo and kpo. Interested candidates may apply online for this job.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Gwalior, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller

    Responsible For Handling Calls And Covence Customer For Demat Ac.Experience Candidates Required Only From Broking Firm Or Advisory. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales | Languages : Hindi, English More info about this Telecaller Job: 1....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Call Center Representative Bhopal

    Paid trainings provided: - Salary: up to INR 14000 pm: - Location: Hoshangabad Rd, Chinar Fortune City, Bhopal, Madhya Pradesh 462026 Roles and Responsibilities: - - Building and maintaining profitable relationships with key customers. - Overseeing t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now