Telecaller And Back Office

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.

More info about this Telecaller And Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nirvana Life Training Hub will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nirvana Life Training Hub expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nirvana Life Training Hub does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 304, Ambika pinnacle, near lajamani chowk, Motavarachha, surat..

8. What are the timings of this job?
Ans. Nirvana Life Training Hub expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30PM | Monday to Saturday


Company Name: Nirvana Life Training Hub

Related jobs

  • Front Office

    Data Entry In Computer. Handling Calls. Documentation And Filing Work.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry Operator

    Responsible For Collecting And Entering Data, Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works. ....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Coordinator

    Company Files, Data, Excel Work. Communication With Clients. And Some Calling Work Also, Having Good Knowledge Of Excel & Computer ....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now