Telecaller And Computer Operator
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 28K
- Published on: 2025/09/21
2 दिन पहले
₹+ हज़ार–₹11 हज़ार प्रति माह
फ़ुल-टाइम
Girls Required For Post Talecaller And Computer Back Office Work. Nature Of Work _ Computer Back Office Work / Good Typing Speed, Xl Sheet, Ms Word, Email, Internet, And Talecalling For Good Convence The Customer .
More info about this Telecaller And Computer Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hdii will provide a salary in the range of +000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hdii expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hdii does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: balaji Tower-1st, first floor, Near manipal hospital, vidyadhar Nagar, Sikar road, jaipur, Raj..
8. What are the timings of this job?
Ans. Hdii expects the candidate to work for the following hours: 10.00 am - 6:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Back Office Coordinator
1 दिन पहले ₹80 हज़ार–₹+0 हज़ार प्रति वर्ष फ़ुल-टाइम Vertex Solutions is one of the leading financial and banking consulting firms. We are offering balanced, objective perspectives on a wide range of issues related to money and finance.. Key Responsibi...
-
Data Entry| Back Office
2 दिन पहले ₹18 लाख–₹35 लाख प्रति वर्ष फ़ुल-टाइम Work From Home Jobs Data Typing From Filling And Book Handwriting Non Targets Eran Rs.25000 To 45000 Computer Based And Non Computer based Jobs In Home Based,
-
Purchase Executive
3 दिन पहले ₹15 हज़ार–₹28 हज़ार प्रति माह फ़ुल-टाइम • Enter data in computer. • Documentation and filling work. • Handle day to day office activities. • Handle calls. • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 4 - 6+ years Exp...