Telecaller And Office

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Telecalller For Indiamart And Working E Commerce Company. Basic Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Email

More info about this Telecaller And Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ruchika International will provide a salary in the range of 7000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ruchika International expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ruchika International expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot 353 shiv nager gorad bhandar ke pass pickcity hospital ke pich murlipura jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ruchika International expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Ruchika International

Related jobs

  • Telecaller TelesalesJaipur

    Essential Duties Responsibilities Skill Set Calling active and new clients for business generation Directing prospects to the sales team when needed Enter and update customer information in thedatabase Keep records of calls and sales information and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller

    • Understand customer need and pitch in sales • Close sales and achieve quarterly targets • Call on leads provided & generate leads • It is a Full Time Telesales / Telemarketing job for candidates with Freshers of experience. More about this BPO ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Manohariya Wala, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Join as Telecaller Jaipur

    Essential Duties Responsibilities Skill Set Calling active and new clients for business generation Directing prospects to the sales team when needed Enter and update customer information in thedatabase Keep records of calls and sales information and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now