Telecaller Cum Back Office S Shrigandham Farms
- Category: Telecaller Jobs
- Location: Nagpur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation Tele Calling Working.
More info about this Telecaller Cum Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shrigandham Farms will provide a salary in the range of 6000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shrigandham Farms expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shrigandham Farms does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1 st floor abhang apartment chartapati sq near bharat pump nagpur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shrigandham Farms expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Sunday
Related jobs
-
Hiring For BPO Telecaller In Nagpur
We are searching for an engaged telecaller to boost sales by reaching out to current and possible clients. To this end, the telecaller will be required to obtain lists of individuals' information, and to source data for additional members of the targ...
-
Telecaller
We are looking for a passionate telecaller, who is comfortable working as part-time (Work from home is not available) Job time will be Morning - +.00 AM to 12.00 Noon Evening - 4.00 PM to 7.00 PM - Minimum 1 year experiance is Must - Should be comfor...
-
Telecaller
Telecaller Responsibilities: • Obtaining and updating lists of individuals' contact details. • Calling active clients/candidates • Addressing clients' uncertainties, grievances, and suggestions on time. • Noting important details of each conversation...