Telecaller Inbound

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Calling To Beauty Parlor For Sales Cosmetic Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Domestic, Sales, Inbound | Marketing, Distributor, FMCG, B2C, Dealer, B2B

More info about this Telecaller Inbound Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Npd Health Care Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Npd Health Care Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Npd Health Care Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Dealer, Distributor, Domestic, Fmcg, Inbound, Marketing, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Npd Health Care Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2/187 sfs Agarwal farm Manasarovar jaipur 302020.

8. What are the timings of this job?
Ans. Npd Health Care Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Npd Health Care Pvt Ltd

Related jobs

  • BPO call center need fresher or experience starting| Bharatpur SAVE

    +587065+45 Flipkart BPO CALL Center Freshers Customer CARE Executives can apply Hiring in both process, domestic as well as in international. • salary in domestic: - +k-18k • salary in international: - 15k-25k • huge incentives.*both side cab. • shif...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vivo Customer service jobs 12th passed Night shift jobs| callcenterjob|co|in

    4 days ago Full–time We are searching for an engaged telecaller to boost sales by reaching out to current and possible clients. To this end, the telecaller will be required to obtain lists of individuals' information, and to source data for additiona...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller Job in Ajmer Alwar

    Apply on Post Free Job Website | Search Job For Free 5 days ago Full–time Private Jobs in Kota 2024: The has recently released the recruitment notification for Data Entry Jobs. Thus, the officials of BPO Kota is inviting applications through online m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now