Telecaller| Receptionist
- Category: Admin Executive
- Location: Kolkata, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.
More info about this Telecaller, Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JUST24YOU will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JUST24YOU expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JUST24YOU does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chinarpark, rajharhat, kolkata.
8. What are the timings of this job?
Ans. JUST24YOU expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Admin Executive | Manager | Lead
Admin Executive / Manager / Lead Location – Kolkata About us: Pragmatic Play is a global leader as a multi-product content provider to the gaming and entertainment industry. Our passion for premium entertainment is unrivalled. We strive to create the...
-
Admin Executive | Manager | Lead
Admin Executive / Manager / Lead Location – Kolkata About us: Pragmatic Play is a global leader as a multi-product content provider to the gaming and entertainment industry. Our passion for premium entertainment is unrivalled. We strive to create the...
-
KPO Executive|Fresher|
Full Job Description Job Role: KPO Executive (Fresher) Company Name: CyberToss Pvt. Ltd. (https://www.cybertoss.com/) Job Location:Serampore, Hooghly, West Bengal. Shift: Flexible Shift Opening for: Male Candidates **Candidates who are located in Hoo...