Telecaller |Sales Co|Ordinator

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Noida, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Customer Handling, Calling, Field Work 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Telecaller ,Sales Co-Ordinator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rays Buldicon PVT. LTD. will provide a salary in the range of 8000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rays Buldicon PVT. LTD. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rays Buldicon PVT. LTD. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rays Buldicon PVT. LTD. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sai Tower,Utrathiya,Telibagh, Lucknow, Near O.P. Chaudhary Dental college.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rays Buldicon PVT. LTD. expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Rays Buldicon PVT. LTD. Varanasi, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Sales Manager

    Team Ko Attend Karna. Sales Consultant Se Sales Karana. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Car | Preferred Experience In : Clothes More info about this Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. RMW MOTORS PVT LTD ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Mohanlalganj, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Business Development

    Job description International - Outbound Sales & Lead Generation (Only UK Exp. req) Job description Roles and Responsibilities: • Growing business through the generation of new leads and new contacts. • Proven selling skills from a similar enviro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Business Development Manager

    Job description International - Outbound Sales & Lead Generation (Only UK Exp. req) Job description Roles and Responsibilities: • Growing business through the generation of new leads and new contacts. • Proven selling skills from a similar enviro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Noida, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now