Telecalling

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic, Inbound, Outbound, Sales | Languages : Hindi, English

More info about this Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sp Enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sp Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sp Enterprises expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Inbound, Outbound, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: jaipur jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sp Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sp Enterprises Rajasthan

Related jobs

  • Relationship Manager

    Job Purpose “This position is open with Bajaj Finance ltd.” Young and dynamic Experienced candidates with 2-4 yrs of experience in Gold Loans and who are passionate about building their career in the Gold loans domain. Should possess excellent writte...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Information Technology Governance Manager

    As the Lead – GRC (Jaipur), you will assume a critical role in ensuring that AU Bank's IT department adheres to a robust governance framework, effectively manages risks associated with RBI, NPCI, and other relevant Indian banking regulations, and mai...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Information Technology Governance Manager

    Lead – Governance, Risk and Compliance Location:- Jaipur As the Lead – GRC (Jaipur), you will assume a critical role in ensuring that AU Bank's IT department adheres to a robust governance framework, effectively manages risks associated with RBI, NPC...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now