Telecalling Finance Process

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Dear Candidates, We Are Hiring Telecallers For Finance Process With Easy Selection Process, Salary Depend Upon Last Withdrawal Salary And Interview Performance And Limited Seats Are Available So Hurry Up And Apply For It. Type : Outbound, Sales, Domestic | Languages : Hindi, Marathi

More info about this Telecalling Finance Process Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hiramani Finserve Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hiramani Finserve Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hiramani Finserve Private Limited expects the candidate to have the following skills: Domestic, Hindi, Marathi, Outbound, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 202 corporate arena opp bmc gardem piramal nagar goregaon west.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hiramani Finserve Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hiramani Finserve Private Limited

Related jobs

  • Tamil Telesales

    key responsibilities ● Handle calls on leads generated for skin related services on our digital platforms. ● The initial call will be primarily a sales pitch followed by issue resolutions and query handling. ● Describe the services and USPs of the sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 24K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tellecaller

    JV Resume India Pvt Ltd. Free Placement State : Maharashtra Job Location : Thane Profile : Customer Care Executive Education : Any Graduate Gender : Male Experience : 3 to 5 Years must be from Insurance Industry. (life and non-life insurance) Salary ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Part Time Telecaller

    This Is An Educational Institute, Your Job Is To Generate Leads Via Tele-Calling. More info about this Part Time Telecaller Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. E.I.B.M will provide a salary in the range of 5000 INR to 5000 INR. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now