Telemarketing

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Navelim, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Contacting Potential Customers And Informing About The Product/ Service, Answer Queries, Influence Customers To Purchase. Marketing

More info about this Telemarketing Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Club Mahindra will provide a salary in the range of 13000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Club Mahindra expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Club Mahindra expects the candidate to have the following skills: Marketing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Emerald Palms varca beach varca Goa 403505.

8. What are the timings of this job?
Ans. Club Mahindra expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Club Mahindra

Related jobs

  • Asst| Storekeeper

    Job Brief The primary responsibility of the Assistant Storekeeper is to be responsible for a warehouse inventory location, including receiving, storing, inventorying and issuing of Food and Beverage related items. P O S I T I O N D E S C R I P T I O ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Equipment Operator

    Machine operators take care of all machine-specific functions such as configuring the equipment, loading and operating the machines, and optimizing the machine capability. They need to ensure that the machine works at its full capacity, oversee its m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Panaji, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Team Leader| Front Office

    * You will be responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. The Team Leader - Front Office is res...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now