Telesales Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

We Are A Equal Opportunity Employer With Work-Life Balance Environment. Importantly This Job Involves To, 1. Call Prospects And Pitch The Products To Be Sold, 2. Work On Internet To Find Prospects List, 3. Note All The Details About The Calls In A Day And Report, 4. Sometimes Need To Go Out For Marketing Research Work, 5. Back Office Work, 6. Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : English, Hindi

More info about this Telesales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: English, Hindi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +0, Shantipriy Nagar, Near Raj Hospital, Chopasani Road, Jodhpur. 342003.

8. What are the timings of this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: A&N Sales Services Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Required Data Entry Clerk | Remote Job from Jodhpur

    For our in-house project we are required Data Entry Clerk in Jodhpur who can work part-time remotely anywhere from Rajasthan. Ideal candidate should have their own Laptop / Computer / Latest Mobile Phone with good connectivity over Internet (10 MBPS ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Utkarsh Classes |amp| Edutech | Category Head | IIM|ISB|FMS|MDI |5|10 yrs|

    Roles: - - We are looking for an energetic, dynamic Category Head, based out of Jodhpur Office (WFO). Responsibilities: - - Lead and own P&L for Multiple categories - Carry responsibility to prioritize projects, their management, and execution th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counsellor |Female|

    Applications are invited for the post of Counsellor (Female). Salary, CPF, Gratuity etc. as per 7th Pay Commission and school rules.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now