Tempo Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Naigaon, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Tempo
More info about this Tempo Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Right Aligned Retail Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Right Aligned Retail Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Right Aligned Retail Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Tempo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Sagar Hotel,Kaman Road,Nigoan East.
8. What are the timings of this job?
Ans. Right Aligned Retail Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Tempo Driver
Apply Tempo Driver A A Manilal & Sons Mumbai, Maharashtra Apply 22 hours ago₹14T–₹16T a monthFull–time Responsibilities include: • Delivering parcels to customers safely and on time • Know how to use Google Maps to find a location • Know differen...
-
Peon cum car Driver
Responsibilities Deliver various items to different addresses as assigned. Stick to a schedule and be time-bound on the job. Follow the prescribed routes most convenient for delivery. Load and unload the vehicle as needed. Inspect, operate and mainta...
-
Driver Vacancy in Mumbai
Driver Overview: Element has an opportunity for a Driver to be a part of the transportation department whose primary responsibility will be aiding in logistics and operation. Responsibilities: • Deliver and collect samples, invoices reports to and fr...