Tempo Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jambutake, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Also Help In Shop. Type : Tempo

More info about this Tempo Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shri Sai Sugandhalay will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shri Sai Sugandhalay expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shri Sai Sugandhalay expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Teli Galli, Raviwar Peth, Raviwar Karanja, Panchavati, Nashik, Maharashtra 422003.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shri Sai Sugandhalay expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shri Sai Sugandhalay Jambutake, Maharashtra

Related jobs

  • Driver

    To Drive And Deliver Packages. To Work And Assist In Warehouse. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Violet Boards And Boxes will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Nashik, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vehicle Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo More info about this Vehicle Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Drisht...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Mira Bhayandar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Car Will Be Provided By Company, This Is Not A Fixed Salary Job. Transport Passengers From One Place To Anotheras Company Is Giving Company Cars To The Drivers, It Collects Refundable Security Deposit Rs.10000 From Drivers Once Vehicle Is Handed Over...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Dhanore, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now