Tempo Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Padappai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Tempo Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aarthi anodizing India Private limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aarthi anodizing India Private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aarthi anodizing India Private limited expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aarthi anodizing India Private limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 71 navalur main road, vellerithangal village, padappai, Chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aarthi anodizing India Private limited expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Aarthi anodizing India Private limited Padappai, Tamil Nadu

Related jobs

  • Item Delivery

    Deliver Courier Packet To The Given Address. Should Have : Bike More info about this Item Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Madhu enterprises will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boys|Bikers |amp| Van Drivers

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver for Electric vechical | Delivery job

    Driving Delivery of vegetables to hotels Maintenance of vechical packing of stock pickup of stock

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now