Tempo Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: VasaiVasantnagar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Apply
Tempo Driver
G
Grace Enterprises
Vasai-Virar, Maharashtra
Apply
6 hours ago
₹15T–₹18T a month
Full–time
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle.Duty 10 Hour+Ot Extra. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Tempo Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grace Enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grace Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grace Enterprises expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Grace Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vasai west, Mumbai..

8. What are the timings of this job?
Ans. Grace Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Grace Enterprises

Related jobs

  • Cab Driver

    Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Daily Incentive 150Rs + Accommodation And Yearly Bonus. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fish N Fresh wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Pickup And Drop. Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Drivershaab will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    Apply Heavy Driver P Pedal Power International Adai, Maharashtra Apply 22 hours ago ₹15T–₹18T a month Full–time Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car |...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now