Tempo Driver R Radio Centre Jaipur| Rajasthan Apply

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Tempo Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Radio Centre will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Radio Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Radio Centre expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Radio Centre expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SHOP NO. 5 S.S.TOWER, NEW COLONY, NEAR PANCH BATTI, M.I.ROAD, JAIPUR.

8. What are the timings of this job?
Ans. Radio Centre expects the candidate to work for the following hours: NO TIMING Monday to Saturday


Company Name: Radio Centre Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • Delivery Driver

    Hello, This is Aavya on this side! We are a newly started startup that needs a delivery person for our products to reach the end customer Responsibilities The work responsibility is minimal all you need to do is arrive at our production office whenev...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company driver Jaipur

    Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 0 - 6 months of experience. More about this Company Driver job Please go th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    हम digamber cafin Ltd. पर Full Time नौकरी के लिए नियुक्ती कर रहे हैं। Jaipur में ड्राइवर - [Driver] नौकरियों के लिए आवेदन करने वाले उम्मीदवारों का कम से कम 1 साल का अनुभव होना चाहिए। ड्राइवर नौकरी के लिए आवेदन करने के लिए उम्मीदवार के पास हुनर में 4 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now