Tempo Driver Three Wheeler

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Loading Unloading, Maal Chodhna Aur Godown Me Maal Set Karne Ka Kaam. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo

More info about this Tempo Driver Three Wheeler Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Greenage Ecopack Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Greenage Ecopack Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Greenage Ecopack Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Auto, Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Greenage Ecopack Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-5, Vivekanand Colony, Nayakhera, Ambabari, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Greenage Ecopack Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Greenage Ecopack Pvt. Ltd. Rajasthan

Related jobs

  • Bike Rider

    • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 0 - 1 years of experience of experience. More about this Bike Rider job P...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bike Rider

    • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Bike Rider job ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bike Rider

    • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Bike Rider job ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now