The Quality Opticians

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Varanasi, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Quality Opticians will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Quality Opticians expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Quality Opticians does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: New Siddharth Complex, Sigra - Mahmoorganj Rd, Sampoornanand Nagar Colony, Mahmoorganj, Varanasi, Uttar Pradesh 221010.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Quality Opticians expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Quality Opticians

Related jobs

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Quality Opticians will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Showcasing the product. Assisting Events Managers in planning, setting up and executing events. Product placement POS out in store where applicable, Meeting and exceeding sales, demonstration and targets.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Varanasi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retails Sales Executive job in Varanasi UP | 0 | 2 Yrs Exp

    Leading e-commerce portal for eyewear in India i.e. Lenskart is aggressively hiring for the job profile as a Retail Sales Executive in Varanasi for Lenskart retail store, read job role to know more about daily task to perform. We are expecting you to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Varanasi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now