Tower Installation Technician|Jodhpur| Rajsthan | India
- Category: Technician Jobs
- Location: Jodhpur, Rajsthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Candidate Should Have Own Bike Ubr Device Installation Work Height Work Field Work. Skills Needed : Electrician | Fitter
More info about this Tower Installation Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Escalates tech india pvt ltd will provide a salary in the range of +000 INR to +500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Escalates tech india pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Escalates tech india pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Electrician, Fitter.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-75, sector A, Vidhya nagar, hoshangabad road.
8. What are the timings of this job?
Ans. Escalates tech india pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Computer-assisted drafting (CAD) Technician
Overview We are seeking a detail-oriented and skilled CAD Technician to join our dynamic team. The ideal candidate will be responsible for testing the software that creates precise and accurate drawings and schematics that support our engineering and...
-
User Assistance Developer / Développeuse d'assistance Utilisateur
Job details Here’s how the job details align with your profile.
-
Guidewire Develope
Job details Here’s how the job details align with your profile. Job type