Tractor Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Tractor Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bhusan Water Supplier will provide a salary in the range of 13000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bhusan Water Supplier expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bhusan Water Supplier does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Bhusan Water Supplier expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhestan ,Surat,767061.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bhusan Water Supplier expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Heavy Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sai industries will p...
-
Heavy Driver
Heavy Drive As Per Given Route With Valid Driving Licence, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Driver Has To Drive - Tripper, Tm & Water Tanker And Need Operators For Jcb & Hydra. This Requirement For Metro Projects ...
-
SAC Recruitment 2024 | Apply Online for Light Vehicle Driver Jobs
ISRO SAC Recruitment 2024: Space Applications Centre (SAC) has released the job notification for + Cook, Assistant Job vacancies. The educational qualification for recruitment is 10th, Graduate. Interested and eligible candidates can able to apply fo...