Transformer Erection Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).

More info about this Transformer Erection Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Time 2 Time Electrical Works will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Time 2 Time Electrical Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Time 2 Time Electrical Works does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 302, Bhavitha Grandeur, Lakshmi HillsMedipallyHyderabad, Telangana 5000+8India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Time 2 Time Electrical Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Time 2 Time Electrical Works

Related jobs

  • X|Ray Technician

    Job Summary Experienced x-ray technician Responsibilities and Duties Managing manual x-rays for both inpatients and outpatients. Required Experience, Skills and Qualifications A minimum of 2 years experience in pediatric and adult x-ray exposing. Job...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ac|Hcav Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC More info about this Ac-Hcav Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Emerald Au...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    freshers or seniors also applicable Job Type: Full-time Salary: ₹8,086.00 - ₹12,000.00 per month Benefits: • Paid sick time • Provident Fund Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus Ability to commute/relocate: • Hyderabad, T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now