Truck Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck

More info about this Truck Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lakda dal and besan utpadan kendra will provide a salary in the range of 18000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lakda dal and besan utpadan kendra expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lakda dal and besan utpadan kendra expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Lakda dal and besan utpadan kendra expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: a-68a vki area sikar road jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lakda dal and besan utpadan kendra expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Lakda dal and besan utpadan kendra

Related jobs

  • Workstar Manpower Looking for Driver Job in Jaipur|

    Tagged as: fresher, fresher job, freshers

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vehicle Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car | Type : Truck, Tempo, Ola, Uber

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now