Truck Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck
More info about this Truck Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lakda dal and besan utpadan kendra will provide a salary in the range of 18000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lakda dal and besan utpadan kendra expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lakda dal and besan utpadan kendra expects the candidate to have the following skills: Truck.
6 How much experience is required for this job?
Ans. Lakda dal and besan utpadan kendra expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: a-68a vki area sikar road jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lakda dal and besan utpadan kendra expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chauffeur |amp| Driver|Jaipur Jaipur
Surat Municipal Corporation Recruitment has Now recently fresh released the Latest recruitment notification for Chauffeur & Driver posts. So that the officials for Surat Municipal Corporation, are called online applications From the official webs...
-
Auto Driver Job in Jaipur Jaipur
• Transport passengers from one place to another • Utilize navigation apps to find the most optimal route • Interact with passengers in a professional manner • Ensure that vehicles have sufficient fuel and are always ready for use • Arrange for vehic...
-
Personal Driver Job in Jaipur|Jaipur Jaipur Jaipur
Responsibilities of candidates include: • Transport passengers from one place to another • Utilize navigation apps to find the most optimal route • Interact with passengers in a professional manner • Ensure that vehicles have sufficient fuel and are ...