Truck Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Vandalur, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck
More info about this Truck Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dhanisga Cranes and Earth Movers will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dhanisga Cranes and Earth Movers expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dhanisga Cranes and Earth Movers expects the candidate to have the following skills: Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Dhanisga Cranes and Earth Movers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Need 10 Wheel, 12 Wheel, 16 Wheel Tipper Lorry Driver in Chennai. Good Salary.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dhanisga Cranes and Earth Movers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expec...
-
CAR DRIVER
SHOULD BE DRIVE LAXUARY CAR GOOD PERFORMANCE TO NEED
-
Personal Car Driver
Job Openings for 1 Personal Car Driver Job with minimum 5 Years Experience in Coimbatore, having Educational qualification of : Other Bachelor Degree with Good knowledge in Pleasant looking, driving experience request etc.,