Truecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Companys Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. English Must. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Outbound, Domestic, Inbound, International, Sales | Marketing

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S. Project Management Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S. Project Management Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S. Project Management Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, Inbound, International, Marketing, Outbound, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. S. Project Management Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shushant Shopping Arcade - , Sushant Lok -1, Near Huda City Center Metro Station, Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. S. Project Management Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: S. Project Management Pvt Ltd

Related jobs

  • IBM Jobs Gurgaon| Customer Support Executive| Telecaller

    IBM Jobs Gurgaon We are looking for SEO executive freelancer/Freshers who can join our marketing team to help executive our Digital marketing plans. Note: It is a part-time job so candidates who want to earn some extra money apart from their regular ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller

    Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. More info about this Telecaller Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Essence web Technology will provide a salary in the r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller Cum Computer Operator

    SAVE Telecaller Cum Computer Operator A AKAALTECH Faridabad, Haryana Apply on Apna ₹15T–₹25T a month Full–time More about this Telecaller Cum Computer Operator job AKAALTECH is aggressively hiring for the job profile of Telecaller Cum Computer Operat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now