Tuition Teacher

  • Category: Education Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Must Be Willing To Commit For Longer Term. Work In The Evenings. Must Be Punctual And Responsible To Help Students Learn, Review, Improving Skills. Need Teachers Who Can Handle Tuitions For The Subjects Tamil English French Spanish Science Maths. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Maths, Science, Pre-Primary | Languages : English

More info about this Tuition Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Little elly preschool will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Little elly preschool expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Little elly preschool expects the candidate to have the following skills: English, Maths, Pre-primary, Science.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Little elly preschool expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ramappa Nagar, Perungudi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Little elly preschool expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Little elly preschool Thoraipakkam, Tamil nadu

Related jobs

  • English|Hindi|Physics

    Hiring English/Hindi/Physics Teacher - Reputed CBSE School Qualification: M.SC/M.A, B.ED/M.ED Experience: 5-7 YEARS Salary: 20,000-40,000 inr Job Location - MADURAI We are looking for an experienced English/ physics/ hindi teacher to join our bright ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Teacher

    Are you Looking for a genuine and good Secondary Income? Then do apply for this job. Earn up to 35% as an incentive bonus for all your work, without any targets or work pressure, Job Description An Agent basically needs to sell the Insurance products...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Online teaching job | Foreign Language | | | French in|

    About Job :Online teaching job - Foreign Language, - syllabus, French subjects in Anna Nagar, Chennai as Home Tuition, Online Tuition

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now