Turner|Fitter

  • Category: Carpenter Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 29K
  • Published on: 2025/09/27

Responsible For Operating Machines To Prepare Metals, Drilling, Shaping And Grinding Tools.

More info about this Turner/Fitter Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Gokul engineering works will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Gokul engineering works expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Gokul engineering works does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 28 satsang estate odhav ring road ahmedabad.

8. What are the timings of this job?

Ans. Gokul engineering works expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Confidential

Related jobs

  • Jobs In Ahmedabad For Freshers Female

    Customer Care Executive- Female Fresher Job Description Greetings from Synergy Resource Solutions, a leading HR Consultancy Firm. Our client a leading Jewellery Software Development Company located at CG Road of Ahmedabad requires Customer Care Execu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/27


    Apply Now

  • Daily Payment Part Time Jobs In Ahmedabad For College Students And

    Part Time Jobs in India without investment , Full Time jobs , Work From Home Jobs , Online Offline Home Based Jobs . For more details or instant reply • Just send 'Hi' through WhatsApp on this number 86O1O6O241 . After sending message, with in 2 minu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/27


    Apply Now

  • Junior Software Developer

    Designation: Junior Software DeveloperQualification: B.Tech, BCA, BSc in Computer Science or related field or equivalentWorking Hours: + AM to 6 PMFull-Time JobExperience: FreshersJob Description:A clear understanding of project organization, team st...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/27


    Apply Now