Tutor

  • Category: Education Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible To Help Students Learn, Review Content, Conducting Tests, Solving Problems, Improving Skills. Physics, Chemistry | Languages : English, Hindi

More info about this Tutor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shatayu Hospital will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shatayu Hospital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shatayu Hospital expects the candidate to have the following skills: Chemistry, English, Hindi, Physics.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shatayu Hospital, Keshav Nagar, Manjari Road ,Near Aryan Hotel ,Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shatayu Hospital expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shatayu Hospital

Related jobs

  • Online teaching job | Class 12 | icse | Computer Science in Pune |job id |

    About Job :Online teaching job - Class 12, icse syllabus, Computer Science subjects in online class pune, pune as Online Tuition

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Online teaching job | Class 5 | cbse | English| Hindi| Maths in Pune |job|

    About Job :Online teaching job - Class 5, cbse syllabus, English, Hindi, Maths subjects in Wedgaon sheri 1,pune as Home Tuition, Online Tuition About Job :Online teaching job - Class 5, cbse syllabus, English, Hindi, Maths subjects in Wedgaon sheri 1...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pre Primary

    Walk in Interview for Pre Primary (PPT) Section Subject: All Required Qualification: HSC/ Any Graduate with T.T.C/ ECCE/ PPTC/ MTTC/ DECE/ D.Ed. The applicants should have studied through English medium school only. Teachers having experience in CBSE...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now